-
 
Prijslijst 

Pasfoto's
€ 10,00
6 Kleine van 45x35mm  Pasfoto's voldoen aan de wettelijke eisen voor officiële documenten. Natuurlijk mag je ook voor de fun een pasfoto laten maken. Voor pasfoto's maken ben ik ten alle tijden beschikbaar ook 's avonds en in het weekend. Wilt u een afspraak in de avond uren of in het weekend dan graag even een belletje

Birth Photography
Voor meer info over geboorte fotografie kunt u contact met mij opnemen.


NIEUW!! 
Cake Smash shoot!!
De cake smash shoot. is een Speciale zeer uitgebreide shoot voor 1 of 2 jarigen. Hierbij krijgen de kinderen een taart waar ze van harte lust van mogen eten en smashen. Heerlijk dat geklieder. Daarna kunnen ze in een badje keuze uit modern of oude zinken tobbe. Zie de pagina cake smash shoot voor foto's. Ook maak ik voor die tijd nog even wat gewone foto's. Dus een uitgebreide shoot waar u later met plezier op terug kunt kijken. Daarbij krijgt u een CD met 8 bewerkte foto's op afdruk kwaliteit. En een vergroting van 20x30cm of 20x20cm. Dit alles voor de prijs van Dit is incl. TAART :
€ 128,50


Mini Kindershoot:
€ 62,50
Hierbij in begrepen zit een cd met 6 bewerkte foto's op groot afdruk kwaliteit.. en 1 foto van 20x30cm Maximaal 2 kids elk extra kind €7,50.


Portretsessie:
Kleine Portret fotosessie in mijn kleine studio thuis, waarbij de foto's mooi worden bewerkt daarbij inbegrepen zit 1x een afdruk van 20x30cm en in totaal 4 foto's die via we transfer naar u worden verstuurd.
€ 35,00 p.p.

 
Zwangerschap shoot:
 € 89,00
Dit is incl. een cd/dvd met 8 bewerkte foto's op goede afdruk kwaliteit en 1x vergroting van 20x30cm. Ongeacht hoe groot u gezin is de prijs blijft gelijk. Heeft u nog vragen of ideeën neem gerust contact met mij op.
 
Newborn en Baby:
 
€ 109,50
We nemen gewoon rustig de tijd om wat mooie foto's van uw dierbare kindje te maken. Het beste is om een newborn shoot te doen tussen de 5 en 10 dag aangezien de baby dan nog erg veel slaapt en overal doorheen slaapt. Het kan wel als ze iets ouder zijn maar als je een baby dan in een bepaalde houding zou willen leggen zijn ze eerder wakker. Daarom adviseer ik u het te doen in de eerste 10 dagen. Ook kan ik hiervoor bij u thuis komen. Kosten daarvoor zijn dan 20 euro extra exclusief eventuele reiskosten.

U krijgt hierbij een cd met 8 foto's op afdruk kwaliteit en 1 x een vergroting van 20x30cm. 
 
Wilt u alleen een mooie foto voor een geboorte kaartje ook dat kan dit krijgt bij mij voorrang. en word met spoed behandeld zodat u de foto op tijd krijgt aangeleverd voor de afdruk op het kaartje. Kosten daarvan excl. reiskosten is:
€45,00
 
 
 
Gezinshoot:
 
€ 79,50
 
 
Bij inbegrepen zit hier 1 foto van 20x27/30cm met de door u zelf uitgekozen foto. En 1 cd met 8 bewerkte foto's op afdruk kwaliteit.
 
 
 Visagie:
Ook kunt er voor kiezen om u te laten opmaken dus visagie. De kosten per persoon daarvan zijn dan vanaf:
 € 25,00
 
 
Foto sessie kan ook worden gedaan in de omgeving van Loppersum of bij u thuis waarbij ik mijn mobiele studio incl. achtergronden (zwart of wit) en verlichting mee kan nemen tegen een meerprijs van € 20,00 of in mijn studio aan huis (beperkt aantal personen i.v.m. grote studio). Heeft u zelf een locatie in gedachten en het ligt in een straal van 10 km totaal van Loppersum dan zit dit bij de prijs inbegrepen.(Uitzondering hierop is de newbornshoot bij u thuis hierbij word wel het volledig aantal km berekend) Daar buiten word € 0,39 p/km berekend. 
 
Voor een normale fotosessie is ongeveer 1,5 uur gepland. Dit is dan excl. eventuele visagie of het opbouwen van de foto studio bij u thuis, dan ben ik even wat meer tijd nodig. 
  
Voor een fotosessie op een buiten  locatie worden er altijd 2 data's gepland. Als het op beide dagen slecht weer is, dan verzetten we de afspraak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Huwelijk:
 
Fotoreportage incl. trouw plechtigheid   
vanaf 495,00
(Komt ongeveer op 4 uur) 
 
Dit is excl. foto album daar de smaken verschillen qua album word deze in overleg met het bruidspaar uitgezocht. Prijs van het album is dus meerprijs. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een album te gaan maken. Daarvoor kunt u dan gebruik maken van de cd/dvd met orginele afdruk formaat foto's die u erbij kunt kopen voor:      
€ 135,00.
Wilt u graag meer informatie maak ik graag een persoonlijke afspraak met u..
 
 
Wilt u de foto's in orgineel formaat op dvd om zelf eventueel af te gaan drukken kost u deze     
€ 135,00
 
 
Wilt u dat ik de foto's voor u afdruk ziet u hier onder de prijzen.
 
Alle foto's kunt u nabestellen:
Formaat: 10x15 cm   € 2,75              
13x18 of 13x13cm     € 5.,75
20x30 of 20x20cm  € 10,75
30x40 of 30x30cm   € 21,50
40x60 of 40x40cm   € 31,50
50x75 of 50x50cm   € 36,25
60x90 of 60x60cm   € 45,50
Alle foto's worden op professioneel fotopapier afgedrukt in Glans/mat of pearl ook canvas, Dibond, Forex, Plexiglas, Aluminium en hout e.d. is mogelijk. Vraag naar de prijzen en formaten hiervan
 
Extra CD met afdruk formaat foto's € 27,50
(deze prijs geld alleen voor de foto sessies +/- 8 foto's of als extra cd/dvd)
 
Een cadeau bon geven?

 
Een cadeaubon van Elrex Fotografie is het ideale persoonlijke cadeau om aan je ouders, partner of vrienden weg te geven. Je kunt bij mij zelf de waarde van een cadeaubon bepalen, ik kan het bedrag op de bon zetten of  je zoekt een leuke fotosessie uit waarvan je zeker weet dat dit in de smaak valt bij de ontvanger. Deze cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.
 
Heeft u nog vragen kunt u mij bereiken door een formulier in te vullen onder het tabblad Neem contact op.
 
Alle foto's zijn auteurs gerechtelijk ( zie de algemene voorwaarden) beschermd en blijven in mijn eigendom en 3 jaar in mijn archief bewaard. 
 
 
Ik ben alle dagen van de week geopend. Ook is het mogelijk om in het weekend een afspraak te plannen. (voor de zondag komt er een toeslag bij van 20%. U kunt me altijd bellen voor een afspraak of andere vragen.. En anders kunt u een contact formulier invullen dan neem ik z.s.m contact met u op.

Voor een foto shoot graag eerst telefonisch een afspraak maken.